İlaç Fiyatları

Ace Plus Selenyum Fiyatları

ace plus selenyum fiyatlari 3454
Written by Fiyatlisto

Ace Plus Selenyum fiyat 2024 yazımızla sizlerleyiz. Son zamanlarda hastaların sıklıkla araştırdığı ilaçlardan olan Ace Plus Selenyum fiyatları da merak konusu. Bu nedenle Ace Plus Selenyum 30 Yumuşak Kapsül fiyatı, Ace Plus Selenyum  Eczane fiyatları, Ace Plus Selenyum Reçetesiz  ne kadar güncel olarak eczanelerden ve online ilaç fiyatları paylaşan sitelerden araştırarak liste haline getirdik. Ayrıca Ace Plus Selenyum nedir ne işe yarar ve yan etkileri hakkında da bilgilendirme yaptık.

Ace Plus Selenyum Fiyatları 2024

Ace Plus Selenyum fiyatları, araştırma geliştirme maliyetleri, üretim maliyetleri, patent süreleri, pazar rekabeti, ülke düzenlemeleri ve sağlık sigortası kapsamı gibi pek çok faktörden etkilenir. Ayrıca, küresel ekonomik ve siyasi gelişmeler de Ace Plus Selenyum fiyatlarını etkileyebilir. Bu nedenle, ilaç fiyatlarındaki dalgalanmalar, hastalar, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve ilaç şirketleri için önemli bir konudur

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre yapılan son zamlarla birlikte güncel Ace Plus Selenyum fiyatları 217.33 TL arasındadır.

Ace Plus Selenyum 30 Yumuşak Kapsül Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Ace Plus Selenyum 30 Yumuşak Kapsül fiyatı 217.33 TL olarak belirlenmiştir..

Ace Plus Selenyum Eczane Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Ace Plus Selenyum Eczane fiyatı 217.33 TL olarak belirlenmiştir..

Ace Plus Selenyum Reçetesiz Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Ace Plus Selenyum Reçetesiz fiyatı 217.33 TL olarak belirlenmiştir..

Ace Plus Selenyum Nedir Ne İşe Yarar?

ACE PLUS SELENYUM, vitamin A, C, E ve selenyum içeren bir vitamin ilacıdır. ACE PLUS SELENYUM, içinde kırmızımsı-kiremit renkli viskoz likit bulunan kırmızımsı kahverengi, oval, 30 yumuşak kapsül içeren blister ambalajlarda piyasaya verilmiştir. ACE PLUS SELENYUM, formülde verilen vitaminlerin ve selenyum yetmezliğinin tedavisinde kullanılır. Yağ emilim bozuklukları, uzun süre devam eden diyare (ishal), barsak emilim bozukluklarında artan A, C, E vitaminleri ve selenyum ihtiyacının karşılanmasrnda kullanılır. Ayrıca içeriğindeki A,C,E vitaminlerinin ve selenyumun antioksidan etkilerinden dolayu, genel sağlığın korunmasında kullanılır.

Ace Plus Selenyum Yan Etkileri Nelerdir?

Aşağıdakilerden biri olursa ACE PLUS SELENYUM’u kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz:
– Alerjik reaksiyonlar (yüz,dudak ve dilde şişme)
– Alerjik ödem
– Anjiyoödem (en sık göz kapakları, ağız çevresi, el ve ayaklarda görülebilen ciltte yaygın ödem gelişmesi ile seyreden bir alerjik bir reaksiyon)
– Hırıltılı Solunum
– Kızarıklık
– Döküntü
– Nadiren de olsa yüksek dozlarda alındığında diürez(idrara sık çıkma) ishal ve diğer mide bağırsak bozuklukları
– Okzalat kristalleri ( böbrek taşı varlığı)
– Glukoz 6 fosfat dehidrogenaz (G6PD) enzim eksikliğinde ( kan şekeri metabolizmasında hayati önem taşıyan enzimin eksik olması ve yeterince aktif olmaması) hemoliz

[openquestionmicro]

Ace Plus Selenyum Fiyatları 2024 Yılında Hangi Aralıklardadır?

[closequestionmicro] Ace Plus Selenyum fiyatları 2024 yılında 217.33 TL arasında seyretmektedir. [endanswermicro]
[morequestionmicro]

Ace Plus Selenyum Eczane Fiyatı Ne Kadar?

[closequestionmicro] Ace Plus Selenyum eczane fiyatı 2024 yılında 217.33 TL olarak belirtilmiştir. [endfaqmicro]

5/5 - (17 Değerlendirme

About the author

Fiyatlisto

Fiyatlisto, fiyatlist.com admin yazarıdır. 17 yıllık internet geçmişi olan Fiyatlisto, big data uzmanıdır. En güncel fiyat listelerini derler toplar ve paylaşır.

Leave a Comment

Kopyalamak yasak