İlaç Fiyatları

Unisom Fiyatları

unisom fiyatlari 2817
Written by Fiyatlisto

Unisom fiyat 2024 yazımızla sizlerleyiz. Son zamanlarda hastaların sıklıkla araştırdığı ilaçlardan olan Unisom fiyatları da merak konusu. Bu nedenle Unisom 25 mg fiyatı, Unisom  Uyku İlacı fiyatları, Unisom Reçetesiz  ne kadar güncel olarak eczanelerden ve online ilaç fiyatları paylaşan sitelerden araştırarak liste haline getirdik. Ayrıca Unisom nedir ne işe yarar ve yan etkileri hakkında da bilgilendirme yaptık.

Unisom Fiyatları 2024

Unisom fiyatları, araştırma geliştirme maliyetleri, üretim maliyetleri, patent süreleri, pazar rekabeti, ülke düzenlemeleri ve sağlık sigortası kapsamı gibi pek çok faktörden etkilenir. Ayrıca, küresel ekonomik ve siyasi gelişmeler de Unisom fiyatlarını etkileyebilir. Bu nedenle, ilaç fiyatlarındaki dalgalanmalar, hastalar, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve ilaç şirketleri için önemli bir konudur

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre yapılan son zamlarla birlikte güncel Unisom fiyatları 37.88 TL – 47.00 TL arasındadır.

Unisom 25 mg Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Unisom 25 mg fiyatı 37.88 TL olarak belirlenmiştir..

Unisom Uyku İlacı Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Unisom Uyku İlacı fiyatı 37.88 TL olarak belirlenmiştir..

Unisom Reçetesiz Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Unisom Reçetesiz fiyatı 37.88 TL olarak belirlenmiştir..

Unisom Nedir Ne İşe Yarar?

UNISOM nedir ve ne için kullanılır? UNISOM, 20 tabletlik blister ambalajda sunulan açık mavi renkli, yuvarlak, çentikli bir tablettir. Tablet üzerinde bulunan çentik görsel amaçlıdır, tabletin eşit dozlara bölünmesi amacıyla kullanılmaz. UNISOM uykusuzluk ve uykuya dalma zorluğu çekenlerde gece uykusuna yardımcı olmak amacıyla kullanılır.

Unisom Yan Etkileri Nelerdir?

Tüm ilaçlar gibi UNISOM’un da içeriğinde bulunan maddelere duyarlı olan kişilerde yan etkileri olabilir. Aşağıdakilerden biri olursa, UNISOM’u kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz: Nefes almakta zorlanma, yüz, boyun, dil ve boğazda şişme (bunlar ciddi alerjik reaksiyon belirtileridir). Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin UNISOM’a karşı ciddi alerjiniz var demektir.

[openquestionmicro]

Unisom Fiyatları 2024 Yılında Hangi Aralıklardadır?

[closequestionmicro] Unisom fiyatları 2024 yılında 37.88 TL – 47.00 TL arasında seyretmektedir. [endanswermicro]
[morequestionmicro]

Unisom Eczane Fiyatı Ne Kadar?

[closequestionmicro] Unisom eczane fiyatı 2024 yılında 37.88 TL olarak belirtilmiştir. [endfaqmicro]

4.9/5 - (20 Değerlendirme

About the author

Fiyatlisto

Fiyatlisto, fiyatlist.com admin yazarıdır. 17 yıllık internet geçmişi olan Fiyatlisto, big data uzmanıdır. En güncel fiyat listelerini derler toplar ve paylaşır.

Leave a Comment

Kopyalamak yasak