İlaç Fiyatları

Muscoflex duo Fiyatları

muscoflex duo fiyatlari 2767
Written by Fiyatlisto

Muscoflex duo fiyat 2024 yazımızla sizlerleyiz. Son zamanlarda hastaların sıklıkla araştırdığı ilaçlardan olan Muscoflex duo fiyatları da merak konusu. Bu nedenle Muscoflex duo 75 8 mg fiyatı, Muscoflex duo  Jel fiyatları, Muscoflex duo Tablet  ne kadar güncel olarak eczanelerden ve online ilaç fiyatları paylaşan sitelerden araştırarak liste haline getirdik. Ayrıca Muscoflex duo nedir ne işe yarar ve yan etkileri hakkında da bilgilendirme yaptık.

Muscoflex duo Fiyatları 2024

Muscoflex duo fiyatları, araştırma geliştirme maliyetleri, üretim maliyetleri, patent süreleri, pazar rekabeti, ülke düzenlemeleri ve sağlık sigortası kapsamı gibi pek çok faktörden etkilenir. Ayrıca, küresel ekonomik ve siyasi gelişmeler de Muscoflex duo fiyatlarını etkileyebilir. Bu nedenle, ilaç fiyatlarındaki dalgalanmalar, hastalar, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve ilaç şirketleri için önemli bir konudur

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre yapılan son zamlarla birlikte güncel Muscoflex duo fiyatları 83.50 TL – 107.75 TL arasındadır.

Muscoflex duo 75 8 mg Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Muscoflex duo 75 8 mg fiyatı 107.75 TL olarak belirlenmiştir..

Muscoflex duo Jel Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Muscoflex duo Jel fiyatı 83.50 TL olarak belirlenmiştir..

Muscoflex duo Tablet Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Muscoflex duo Tablet fiyatı 107.75 TL olarak belirlenmiştir..

Muscoflex duo Nedir Ne İşe Yarar?

MUSCOFLEX DUO’nun içeriğindeki tiyokolşikosid, esas olarak kas gevşetici etkinliğe sahiptir. MUSCOFLEX DUO, kireçlenme (osteoartrit), omurganın (vertebral kolon) ağrılı hastalıklarının tedavilerinde, eklem dışı romatizma, ani ortaya çıkan omurilik kaynaklı ağrılı kas kasılmalarının tedavisinde, travma sonrası ve ameliyat sonrasında oluşan ağrı tedavisinde kullanılır. MUSCOFLEX DUO, ağrı ve şişlik gibi iltihap belirtilerini hafifletir, ayrıca ateşi düşürür. İltihap ya da ateşin nedenleri üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. MUSCOFLEX DUO’nun nasıl etki gösterdiği ya da size neden verildiği konusunda sorularınız varsa lütfen doktorunuza danışınız.

Muscoflex duo Yan Etkileri Nelerdir?

Aşağıdakilerden biri olursa, MUSCOFLEX DUO’yu kullanmayı durdurunuz ve DERHAL doktorunuza bildiriniz veya size en yakın hastanenin acil bölümüne başvurunuz: • Yüzün, dudakların, ağzın, dilin ya da boğazın şişmesiyle ortaya çıkan alerjik reaksiyon (buna çoğunlukla döküntü ve kaşıntı eşlik eder). Bu reaksiyon yutma güçlüğüne, hipotansiyona (düşük kan basıncı) ve baygınlığa neden olabilir. • Hırıltı ve göğüste sıkışma hissi (astım belirtileri), • Ani ve baskı tarzında göğüs ağrısı (kalp krizi belirtileri), • Ani ve şiddetli baş ağrısı, bulantı, sersemlik, uyuşukluk, konuşamama ya da konuşma güçlüğü, paraliz (serebral atak ya da inme belirtileri), • Boynun sertleşmesi, ateş (viral menenjit belirtisi), • Kasılmalar (havale geçirme), • Hipertansiyon (yüksek kan basıncı), • Deri renginin kırmızı ya da mor olması; kabarcıklı deri döküntüleri; dudaklarda, gözlerde ve ağızda kabarcıkların oluşması; pullanma ya da soyulmayla birlikte görülen deri iltihabı, • Şiddetli mide ağrısı, kanlı ya da siyah dışkılama, kan kusma (mide veya barsakta herhangi bir kanama belirtisi), • Derinin ya da gözün beyazının sararması (hepatit belirtileri), • İdrarda kan, aşırı miktarda protein olması, idrar miktarının ciddi şekilde azalması (böbrek bozukluklarının belirtileri), • Baygınlık (vazovagal senkop), • Deri döküntüleri, Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin MUSCOFLEX DUO’ya karşı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdahaleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir.

[openquestionmicro]

Muscoflex duo Fiyatları 2024 Yılında Hangi Aralıklardadır?

[closequestionmicro] Muscoflex duo fiyatları 2024 yılında 83.50 TL – 107.75 TL arasında seyretmektedir. [endanswermicro]
[morequestionmicro]

Muscoflex duo Eczane Fiyatı Ne Kadar?

[closequestionmicro] Muscoflex duo eczane fiyatı 2024 yılında 107.75 TL olarak belirtilmiştir. [endfaqmicro]

5/5 - (16 Değerlendirme

About the author

Fiyatlisto

Fiyatlisto, fiyatlist.com admin yazarıdır. 17 yıllık internet geçmişi olan Fiyatlisto, big data uzmanıdır. En güncel fiyat listelerini derler toplar ve paylaşır.

Leave a Comment

Kopyalamak yasak