İlaç Fiyatları

Hirudoid Krem Fiyatları

hirudoid krem fiyatlari 2116
Written by Fiyatlisto

Hirudoid Krem fiyat 2024 yazımızla sizlerleyiz. Son zamanlarda hastaların sıklıkla araştırdığı ilaçlardan olan Hirudoid Krem fiyatları da merak konusu. Bu nedenle Hirudoid Krem Jel fiyatı, Hirudoid Krem  41 gr fiyatları, Hirudoid Krem Eczane  ne kadar güncel olarak eczanelerden ve online ilaç fiyatları paylaşan sitelerden araştırarak liste haline getirdik. Ayrıca Hirudoid Krem nedir ne işe yarar ve yan etkileri hakkında da bilgilendirme yaptık.

Hirudoid Krem Fiyatları 2024

Hirudoid Krem fiyatları, araştırma geliştirme maliyetleri, üretim maliyetleri, patent süreleri, pazar rekabeti, ülke düzenlemeleri ve sağlık sigortası kapsamı gibi pek çok faktörden etkilenir. Ayrıca, küresel ekonomik ve siyasi gelişmeler de Hirudoid Krem fiyatlarını etkileyebilir. Bu nedenle, ilaç fiyatlarındaki dalgalanmalar, hastalar, sağlık hizmeti sağlayıcıları ve ilaç şirketleri için önemli bir konudur

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre yapılan son zamlarla birlikte güncel Hirudoid Krem fiyatları 83.50 TL – 93.00 TL arasındadır.

Hirudoid Krem Jel Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Hirudoid Krem Jel fiyatı 83.50 TL olarak belirlenmiştir..

Hirudoid Krem 41 gr Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Hirudoid Krem 41 gr fiyatı 83.50 TL olarak belirlenmiştir..

Hirudoid Krem Eczane Fiyat 2024

  • Eczanelerden aldığımız son fiyat bilgilerine göre güncel Hirudoid Krem Eczane fiyatı 83.50 TL olarak belirlenmiştir..

Hirudoid Krem Nedir Ne İşe Yarar?

Hirudoid Forte krem, ciltteki morlukları, şişlikleri ve ağrıları azaltmak için kullanılan bir ilaçtır. İçeriğinde bulunan heparinoid maddesi sayesinde kan dolaşımını düzenleyerek ciltteki kan toplamalarını ve ödemi azaltır. Ayrıca ciltteki yaraların iyileşmesine de yardımcı olur. Ancak, kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önerilir.

Hirudoid Krem Yan Etkileri Nelerdir?

Hirudoid krem kullanımı sırasında nadiren yan etkiler görülebilir. Bunlar arasında ciltte kızarıklık, kaşıntı, yanma hissi, döküntü, kabarcıklar ve hassasiyet yer alabilir. Ayrıca, alerjik reaksiyonlar da nadir görülebilir. Eğer bu yan etkilerden herhangi biri ortaya çıkarsa, krem kullanımı durdurulmalı ve doktorla iletişime geçilmelidir.

[openquestionmicro]

Hirudoid Krem Fiyatları 2024 Yılında Hangi Aralıklardadır?

[closequestionmicro] Hirudoid Krem fiyatları 2024 yılında 83.50 TL – 93.00 TL arasında seyretmektedir. [endanswermicro]
[morequestionmicro]

Hirudoid Krem Eczane Fiyatı Ne Kadar?

[closequestionmicro] Hirudoid Krem eczane fiyatı 2024 yılında 83.50 TL olarak belirtilmiştir. [endfaqmicro]

5/5 - (16 Değerlendirme

About the author

Fiyatlisto

Fiyatlisto, fiyatlist.com admin yazarıdır. 17 yıllık internet geçmişi olan Fiyatlisto, big data uzmanıdır. En güncel fiyat listelerini derler toplar ve paylaşır.

Leave a Comment

Kopyalamak yasak